söndag 17 april 2011

LCHF hamburgare

 


Lägg ett stor salladsblad på tallriken, stek en egengjord hamburgare, lägg en ostskiva på hamburgaren när ena sidan är bra stekt, låt smälta en aning. Lägg hamburgaren i salladsbladet, släng på valfria grönsaker och dressing. Jag hade grönmögelost, gurka och tomat och BBQ-hickory sås på min.  Muuums!


IMG_1055[1].JPG


 


Man kan variera smaken i hamburgaren hur man vill.


Ha i fetaost och rödlök i så blir det en grekisk hamburgare.
Eller pizzakryddor, färskpressad vitlök och soltorkade tomater för italiensk hamburgare.
Eller kanel, kummin,och koriander för indisk hamburgare.

3 kommentarer:

  1. Brukar använda ett stort salladsblad istället för hamburgerbröd. Tack för de andra tipsen, alltid roligt att variera sig.

    SvaraRadera
  2. jag brukar baka oopsies eller lembas som hambugerbröd, eller äter burgaren som den är med kniv och gaffel och vitkålssallad till :)

    SvaraRadera
  3. *mm*Jag har använt lembas som bröd men ujuj vad man blir mätt då. ;-)

    SvaraRadera