torsdag 14 april 2011

Caférunda med tjejorna

 


Ja nu har man vart på latte-dejt med kollegan Jessica och och vår kära ex-kollega Amy. Det brukar hända då och då att vi samlas för att snacka skit och jobbminnen med Amy. Hon är inte lätt att dejta eftersom hon har så mycket runt omkring sig och avbokar oftast. Så man får passa på att suga in hennes sällskap när man väl fångar in henne. ;)  Idag möttes vi tre upp på det moderna Café Belmondo. Det var jättefint o så, men fika-priserna sved. En liten latte för 45 spänn och om man nu skulle käka en sallad så kostade den antingen 119 spänn eller mer. Say what?! Så vi nöjde oss med kaffe. Jag tog en cappuccino för omväxlings skull i ovetskap att man skulle få den i världens minsta kopp. För 40 spänn. Helt omärkvärdig och inte värt sitt pris. De kunde inte ens göra ett fint mönster av skummet för de där dyra pengarna. Det såg ut som en persika iof. Men det räknas inte. Tur att jag har så underbara vänner som suddade bort missnöjet i alla fall. Det skumma är att stället har fått bra betyg av folk fast de har sagt konstiga saker som att personalen är otrevlig och att de får grus i salladen osv. Se HÄR


 


IMG_1050.JPG


 


Efter en timme eller så kände jag att det kurrade i magen. Så vi drog därifrån och gick till mitt favvis-fik Café Bellman. Där är i alla fall personalen alltid trevlig fast man velar och har helt ok priser. Massa goda bakverk för de som äter det, och smoothies och gott kaffe och tesorter. Vi beställde latte och cesarsallad. Var mitt stammis-fik förut.


IMG_1051.JPG


IMG_1052.JPG


 


Sen var latte-dejten över och vi började dra oss hem. Både jag och Jessica kom på när vi var nere vid tunnelbanan att vi var kissnödiga. Jo man blir ju det av att dricka massa kaffe. Så vi satt på väg hem och knep som attan och ångrade att man inte gick på dass innan hemfärd. Speciellt eftersom vi var tvugna att gå av tåget 2 ggr som bara gick till en liten del av linjen. Ja, fram kom man i alla fall tillslut.


Väntar spänt på nästa latte-dejt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar