måndag 31 augusti 2009

Monday Bar Summer Cruise -09

 


Nu har jag gjort det! Nu har jag varit på ett av de största kryssningarna detta året. Denna fantastiska kryssning med tema TRANCE. Vi avgick ifrån hamnen med Silja Line mot destination Riga (Lettland). Vi har förberett hela månaden med kläder och detaljer för denna underbara resa. Vi anlände till terminalen tillsammans med över tusen personer som förväntansfullt stod i sina fina trance-munderingar och musik på högsta nivå på terminalen.


 


Eskimå-FiaLite rosa ;)Älsklingen fixad o klar


När vi med vårt bagage kom ombord runt fyratiden och hade installerat oss i den lilla hytten så började vi gå runt och förfesta med de andra vännerna som var med. Vi var lite griniga över att taxfreen öppnade 20:30. Men det gjorde inte så mycket. Vi hade smugglat med oss lite egen sprit sålänge.


 


Ms Sexy MaidSexy Nurse


Jag fixade till min utstyrsel under kvällen Det blev till en början Sexy Maid och sen kom klassikern Sexy Nurse :)


SmileShake it Sexy Maid


 


För att se lite av trancedansandet så gå in på http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=31556


 


På lördagen var vi i Riga o strosade runt några timmar bland några sevärdheter och butiker. Det var en väldigt söt liten stad med huvudsakligen kullerstenar på gatorna. Det mest fascinerande var att de lettiska kvinnorna gick omkring med höga stilettklackar på de förrädiska kullerstenarna. Det måste vara hög statistik för vristvrickningar där. Eller så har de lärt sig att trippa omkring som små gaseller. :)


Första intrycket av RigaSöta små hus


 


Vi gick in i nåt köpcenter där och sen till en jättefin chokladbutik med exklusiv choklad. Kolla bara vad de hade där inne. =P Se nedan.


Kamasutra-chokladKonfektyr


När vi ändå var där så passade vi på att gå in på en matvarubutik (RIMI) och köpa lite sprit till kvällen. Det var lite billigare där än på båten. :) Sen bar det av till båten efter en snabb runda på klädvarubutiken New Yorker. Väldigt bra butik som även finns i Sverige. Bra priser för bra kläder. Hittade två vackra linnen där för en billig penning.


När vi kom tillbaka skulle vi gå o basta o bada men det var visst för mycket folk så vi gick därifrån. Vi gick för att hitta näring någonstans på båten då magarna kurrade till. Vi hittade en riktigt bra buffé på båten. Det var en tacobuffé men det som verkligen var gott var ju alla goda röror med lax och annat smarrigt :) Älsklingen var ju dock överförtjust i ostdippen till nachosen. Satt och glufsade i sig nästan bara det. :) Och sen får vi inte glömma av den riktigt maffiga desserthörnan med bakelser o glass och kakor till förbannelse. Sen var ju grabbarna riktigt lyriska över att man fick dricka hur mycket öl man ville :D Man var ordentligt mätt sen. Det var ett under att man blev full efter det stabbiga 2-timmars-frossandet.


Mina små glufsgrisar ^^Glass glass i stora lass


 


 


Festen fortsatte efter detta och man höll igång med dansandet och larverierna till sen timme. Såhär kul har man inte haft på evigheter. Det kommer såklart fler trancekryssningar i år men jag tror inte man kan mäta dessa kryssnigar med denna. Vi visste att vi levde efter det här. Man fick köpa massa god sprit, lyssnade på underbart tryckande trance-musik, spöka ut sig i fina kläder, blev fotograferade konstant, fick ont i fötterna och blev nån tusenlapp fattigare. Plus att nu har man dragit på sig halshont. Så nu har man whisky-sprucken tantröst. =P Men det var det definitivt värt.


GoseparetTrance-FiaÄlsklingen har en hund på skallen


Anna the lollipopMeMalin


Gänget hänger på däck

1 kommentar:

  1. Det var en awesome weekend! :D synd bara på det tragiska uppbrottet då man kom iland i stockholm på söndagen :(

    SvaraRadera