tisdag 4 augusti 2009

Bada! Grilla!

Helloj,


Idag har vi flyttat in alla älsklingens möbler till mitten av rummet för att han ska få sina väggar tapetserade. Detta var ett väldans krångel med eftersom han från början inte skulle ha fått det pga att den förra ägaren hade målat själv. Dock väldigt fult. Men sen fick de för sig att han skulle få det ändå. Detta meddelade dom i torsdags förra veckan. Så nu ska han få fräscha fina tapeter istället för en vägg med ljusrosa och resten av väggarna mörkgröna. :)


Simon kom förbi och hjälpte till så sen bestämde vi oss för att åka till Blå Lagunen och bada o käka lite. Det är en jättefin badplats som från början var ett sandtag med några små sjöar som har bildats med åren. Det är alldeles klart blågrönt vatten. Så skyddat att det känns lite som att vara utomlands. Snacka om att man har blivit kräsen med badandet efter det. Vägrar ju bada i hässelby nu när man vet att man kan bada i finare vatten =P Så när det är varmt och soligt brukar vi åka dit som för övrigt egentligen heter Husbygropen. (Inte lika glamoröst namn kanske.) Ligger i Ekerö/Munsö Kommun.


Efter det bar det av till Simon för grillning av revbensspjäll med ugntstekt potatis. Jises, va vi åt! Vi hade beräknat helt galet o det blev massa mat. Vi åt som riktiga grottmänniskor med händerna och nästan grymtade inlevelsefullt ;) På skoj såklart. Hehehe... Sen slocknade jag av mätthet medan de andra kollade på några filmer. Älsklingen har äntligen fått sin älskade Iphone 3G så den höll han på med hela kvällen. :) Boys with their toys!


Puss o kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar