fredag 17 januari 2014

Öppet hatbrev till grannarna ovan

Kära grannar,

Jag vet hur det är. Man har en trevlig hemmakväll. Fredagsmys är ju pricken över i:et efter en arbetsam vecka. Man bjuder hem sina vänner/familj/släktingar på lite gemenskap. Man fixar god mat, tar fram chipsen och annat gott och sätter sig för att snacka lite skit eller titta på nåt trevligt på teven. Barnen kanske busar runt lite och föräldrarna låter dem göra det en liten stund. Ja det är ju ändå fredagskväll. När det blir lite vilt så lugnar föräldrarna ner barnen och ber dem att sitta ner en stund och leka. Ja, barnen måste ju varva ner lite innan det är dags att gå hem och sova. Sen när klockan börjar bli runt 21:00 så tar de sina barn och tackar för kvällen och går hem.

Det här är ett normalt sätt att ta helg på. Eller? Ja i alla fall för de flesta vettiga människor.

Så här kan det gå till hos er nästan varje kväll, mina bedårande grannar ovanför:

20:00 :
# Dammsugning i hela lägenheten (det dammsögs även mitt på dagen).
# Flytta möbler av någon konstig anledning (Kan vara för att komma åt de mikroskopiska dammpartiklarna bakom/under sängen/soffan/vitrinskåpet/byrån som ni inte tog tidigare på dagen, vad vet jag.)

20:30-21:15 :
# Ignorera barn som dundrar fram som noshörningar med dubbade pjäxor genom samtliga rum medans de ylar som brunstiga indianer och slänger små hårda grejer upprepade gånger på golvet.
# Flytta lite fler möbler över golvet. (Ja men de står väl fel i nån vinkel för 134:e gången. Ert hem är förmodligen inrett som ett Tetris-spel har jag kommit fram till.)

21:30/22:00 :
# Barn och vuxna hojtar som om de stod i varsin ände av en flyghangar på Arlanda. (Antagligen för att säga tack för ikväll och få alla barnen att sätta på sig ytterkläderna eller nåt.)
# Gå ner för trapporna i trapphuset (Dundra ner med hårda klackar och kängor medan barnen utstöter exalterade glädjetjut/skriker av trötthet och föräldrar som hyschar dem.)

Så... Jag har några stilla önskningar/uppmaningar.

1. OM NI SKA HA ERA JÄVLA SLÄKTINGAR MED DERAS BARN (ILLBATTINGAR) HOS ER SÅ SKA NI FAN INTE GE BARNEN SOCKER SÅ SENT PÅ KVÄLLEN/GE BARNEN DERAS ADHD-MEDICIN. DE SKA ÄVEN SLUTA UPP MED ATT DRA FRAM I HELA LÄGENHETEN SOM RAGE-ZOMBIES FRÅN FILMEN 28 DAYS LATER!! TA ANSVAR OCH SÄG ÅT ERA MONSTER!!

2. INGA NORMALA MÄNNISKOR BEHÖVER DAMMSUGA SÅ JÄVLA MYCKET OM DE INTE BOR I EN GRUVA ELLER PÅ EN LERÅKER ELLER HAR 5 HUNDAR MED SJUKLIGT HÅRAVFALL! DAMMSUG PÅ EFTERMIDDAGEN SOM NORMALA MÄNNISKOR!!

3. OM DET VERKLIGEN ÄR SÅ NÖDVÄNDIGT ATT FLYTTA MÖBLER SENT PÅ KVÄLLEN SÅ FÖRESLÅR JAG ATT NI BÖRJAR FUNDERA PÅ OM NI VERKLIGEN HAR VALT RÄTT DESIGN PÅ INREDNINGEN. ANNARS FÖRESLÅR JAG ATT NI INTE HAR DEM STÅENDES I VÄGEN. ELLER HAR NI NÅGON SORTS RITUAL ATT HA MÖBLERNA PÅ OLIKA SÄTT PÅ OLIKA TIDER PÅ DYGNET, VA?!

Annars har jag ett på andra enkla lösningar för att få tyst på er. Ni får välja själva.

1. Jag ringer Störningsjouren. Efter tre varningar så vräks ni. Rätta mig om jag har fel.
2. Jag inhandlar ett sånt där vapen som Hit-girl använder i Kick Ass 2. Det kallas Sick-stick. Ett vapen som framkallar okontrollerbar tömning av maginnehåll genom båda berörda kroppsöppningar, på samma gång. Det är enkelt. Du bara riktar vapnet mot personen och skjuter av. Jag tänkte då ta fram vapnet och helt på måfå sikta mot mitt tak i olika riktningar och hoppas på att det träffar någon, oavsett ålder.

SE KLIPPET HÄR OM DU INTE SER LÄNKEN NEDAN




Så antingen tar ni hänsyn efter klockan 20:00 eller så händer något av följande från ovan lösningar.

MITT BARN VÄCKS VARJE GÅNG NI VÄSNAS I OACCEPTABEL LJUDNIVÅ OCH DET ÄR MINST EN GÅNG I HALVTIMMEN!! DET ÄR JÄVLIGT LYHÖRT I DE HÄR KÅKARNA FÖR I HELVETE!!

Så... Nu mår jag mycket bättre!

Tack och god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar