söndag 6 mars 2011

Pyttipanna och mandlar

 


Vår bakisbrunch idag bestod av matrester från veckan. Det låter inte så fräscht men det var faktiskt helt rekorderligt. Vi hade nån dag ätit stekt nötinnerfilé, och en annan dag blev det ugnsstekt falukorv med bacon och ost. Detta tärnade jag och addade en gul paprika och en chorizo. Sen stekte jag på det och även några stekta ägg till. Det blev mumma.


Pyttipanna


Sen blev det lite nespresso och torrostade och salta mandlar till efterrätt. Jag kan rekommendera den här sorten för att den är så god. De är rostade utan olja och med salt endast. Mycket goda och perfekt snax för oss LCHF-are som är trötta på att äta ostar och korvar som tilltugg. Mandlar är väl de nyttigaste nötterna för oss. Denna sort vet jag finns att köpa på Coop-affärerna.


Nutisal Salted Almond Mix

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar