måndag 12 juli 2010

Hot weekend

 


Tja vad ska man säga om denna härligt underbara och otroliga sommarhelg?


LÖRDAG: Vi började dagen med att vakna upp tidigt ( kl 09:00) för att Thomas skulle åka och köra gokart med sina killkompisar. Själv pallade jag inte att följa med för jag var för trött och kände inte riktigt för att sitta o glo på medan de körde runt. Så när han rullade iväg till gokarten så fixade jag lite hemma och sen traskade jag iväg för att spendera lite tid i Vällingby centrum. Köpte mig en ny duschslang och massage-dusch-munstycke. Fanns jättebra pris på det på Clas Olsson. Den var i fem olika lägen. Troligen så kommer jag endast använda den vanligaste dock. Sen blev jag upplockad av Thomas och en vän. Vi åkte sen och käkade mumsiga Spånga-mackor och sallad innan vi bestämde oss för att åka och bada. Vi åkte ända bort till vårt älskade Blå Lagunen utanför Ekerö. Det var packat med folk. Skönt var det att bada dock. Älskar det där vattnet. Så klart och blått. Sen var det någon som var med om en nära drunkningsolycka. De ringde på ambulanshelikopter som kom dit relativt snabbt. Vi alla var helt sålda på den där helikoptern. Den cirklade runt ett varv innan den snabbt som bara den landade på den plats man hade rensat på folk och bilar. Vi får hoppas att den stackars mannen som höll på att drunkna mår bra nu.


Efter badandet åkte vi och grillade på Lövstabadet. Det var underbart som vanligt att sitta där på klipporna och speja ut över vattnet och båtarna som flöt förbi. Sen åkte vi hem till Dan och kollade på Repo men. Den var faktiskt riktigt bra.


Grilla på Lövstabadet


Grilla


SÖNDAG: Idag åkte vi till Kärsön och badade en hel del och solade och åt goda grejor. Ett helt stort gäng var vi. Det var en underbar utflykt och jag har väl inte badat så mycket på en och samma gång på väldigt lång tid. Sen åkte vi och käkade på Texas Burger Co. i fridhemsplan. Ett av min älsklings favvisställen. Ja de har väldigt goda hamburgare och salladerna är också goda. Efter maten ville de flesta spela minigolf men mitt huvud började värka så jag blev hemskjutsad istället. Skönt var väl det för skallen mår fortfarande inte bra.


Sola på Kärsön


Sleepy Time!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar