fredag 9 juli 2010

Döden/Godheten/Gåvorna/Dieten

 


Jag hittade en död fjäril på perongen när jag skulle åka från jobbet idag. Den låg där och såg poetisk ut så jag var tvungen att ta fina bilder på den.


Död fjäril


 


När jag kom till gymmet upptäckte jag att jag hade glömt både hänglåsnyckel, vattenflaska och gymkortet. Men den underbart snälla receptionisten fixade allt till mig. :) Hon lånade ut både sitt kort och hänglås. Hon till och med gav mig krita på en vattenflaska. :) Tur att det finns så snälla människor. Så jag fick träna en snabbis innan hon skulle dra.


Efter det knallade jag hem till min käre far och fick se bilder från hans och lillasyrrans Londontripp som de gjorde för en vecka sen. De hade varit på Madame Tussauds vaxkabinett och gått runt bland massa celebriteter, både döda och levande. ;) Sen hade de åkt omkring och turistat hela dagarna. Det såg riktigt kul ut faktiskt. Kan tänka mig att åka dit och kika lite jag me. :) Billig öl hade de också. Jag fick jättegoda parfymer av papi. The Devil Wears Perfume och sen Carrie Pour Femme. Nu kommer jag dofta godis, speciellt från den sistnämnda. =)


The Devil Wears Perfume


Carrie Pour Femme


Fick en jättesnygg kasse till parfymerna också. Det är en kopia av omslaget från filmen The Devil Wears Prada.


The Devil Wears Perfume påse


Lillasyrran Malin hade även köpt sig roliga tröjor där nere. Bland annat med de här trycken:


iPorn


Skelleton sweatshirt


Jag köpte mig en ny smak av Naturdiet. Det blev en med päronsmak. Hoppas den är god. Att den smakar som päronglass eller nåt. :) Gott att ha till middag om man inte orkar laga mat. ;)


Naturdiet Pear


 


Sådär ja... Nu ska här sovas. Har drömpass imorgon 7-16. På en fredag och allt. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar