tisdag 3 november 2009

Hallowiiiiiin....

 


Åh vilken helg! De har verkligen varit givande. =)


FREDAG:
Jag o älsklingen åkte till Simon efter jobbet och åt en god middag med några vänner. Det blev baconinlindat kött med ugntstekt potatis och vitlöksbearnaies bl.a. Sen så drack vi gott vin och hade det mysigt. Sådär vuxenmysigt som man brukar säga ;)


LÖRDAG:
Vi samlades först på kvällen med några andra vänner tillsammans med 3 st Islandstorgets familjepizzor. Det var himelskt gott! Det blev massa över eftersom inte vissa dök upp som de skulle. Sen gick vi i samlad trupp till Magnus som skulle ha halloween-fest. Det var en lyckad fest med massa bus och dricka och läskiga varelser som sprang omkring. Dock var det mindre folk än vad vi hade tänkt oss men det blev jättebra ändå. =) Man lyckades bli lite rund om fötterna och larvade runt med de andra. :) Jag visste inte riktigt vad jag var utklädd till förrän Thomas kom på vem jag liknade. Det var ju Harley Queen från Batman. Den där lilla psykotiska följeslagerskan till Joker. Sicken tur att Jokern också dök upp på festen. Han hade dock blivit lite smalare och bar glasögon. ;) Thomas var en variant av vampyr och Fia var Sexy Nurse och Martin var Harry Potter. Sen fanns även en älva där, en påfågel, Jason fr Fredagen den 13:e, Vendetta, Brüno, en häxa och Satan. Och dessutom en man i Toga och ett par gastar. Sen var det väl några som gjorde tappra försök att vara nåt eller några som inte hade fantasin nog att klä ut sig alls.


 


Me


Harley Queen - Me


Biten


 


SÖNDAG:
Älsklingen o jag var två sega råttor på dagen. Vi låg och såg på Magnus Betnér och drack massa apelsinjuice och åt gårdagens pizza. Dan kom förbi en sväng och kollade han me. Se åkte vi iväg och träffade på Fia och Martin och handlade på Citygross. Vi fixade middag hemma hos älsklingen. Det blev stekt ryggbiff med pommes och bea och sallad. Det var väldans gott. Jag hade köpt mig den nya marabou chokladen med yoghurt och rasberry. Den är ju för go! Vi kollade på nån ny film med Cameron Diaz om att hon har en cancersjuk dotter och har en yngre dotter som de har producerat bara för att ta reservorgan från henne och så protesterar hon genom att stämma föräldrarna för att hon inte får bestämma över sin kropp vid 11 år ålder. Mycket rörande även om den inte följde boken som den var regisserad ifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar