lördag 29 mars 2014

1-årskalas nummer 1

Idag skulle vi ha 1-årskalas för Miranda med släkten. Miranda hade som tur var ingen feber idag. Hon hade även rinnig näsa igår, men idag såg vi inte till nåt snor. Vilken tur hade inte vi?! Hon var hur glad som helst hemma. När vi åkte till hennes plast-farmor Gunilla blev hon väldigt klängig och pipig igen och ville absolut inte lämna min eller Thomas famn. Hon ville inte äta och hon bara grät precis som hon hade gjort sen i onsdags på hennes självaste födelsedag när hon blev sjuk.

Hon hade mungiporna nere vid sina små knubbiga knän större delen av kalaset.


Pappas famn vad det tryggaste stället under kalaset. 


Jag hade bakat sockerfria bakverk bara så att folket kunde få välja lite på ordinarie bakverk och mina nyttigare varianter.

Det här var en kladdkaka med smak av rom. Dekorationen var vispgrädde med smak av vanilj och sötad med SukrinMelis. Strösslet och glasyren var dock inte sockerfria men jag kunde inte låta bli! Kronan är ett ljus som vi glömde tända.

Kladdkake-cupcakes. Frostingen var med smak av cream cheese, vanilj och citron.


Senare under kalaset verkade det släppa för Miranda och hon börja le och babbla på medan hon charmade alla i vanlig ordning.

Det var ett väldigt lyckat kalas och jag är så glad att så många kom och förgyllde min och Thomas fantastiska dotters kalas. Det är så underbart att vi har så många fina familjemedlemmar. Vår prinsessa fick massor av fina presenter också! Jag har en känsla av att hon kommer bli ett rätt så bortskämt barn på både gott och ont, men det är hon värd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar