tisdag 22 september 2009

Härlig helg

I lördag fixades det en massa då vi skulle ha inflyttingsfest för min söta karl. Städades och lades ner grejor i källaren. Måste säga att man blev stolt över resultatet. Vi gick ner till en kinakrog i Vällingby och käkade lite. Några av grabbarna drack stora 1 liters-bägare med öl. Thomas tryckte modigt i sig nästan två stycken och fick en aning runda fötter. Jag hade bakat en underbar chokladpaj till festen som han skulle ha att bjuda på. Fia var även hon en duktig konditor och gjorde en smarrig blåbärspaj.


ChokladpajBlåbärspaj


 


Sen knallade vi tillbaka och inväntade resten av partydjuren. Sammanlagt blev vi 16 stycken i hans lilla 33 kvadratare. Det fick otroligt nog plats och det var himla skojigt med alla människor. Jag verkligen älskar att ha hemmafest med det här gänget. De är som en enda stor familj och är inte sådär jobbigt stökiga. De är alla väldigt trevliga och glada och kramgoa. Man hittar alltid folk att busa eller prata med. Kvällen slutade med att de flesta gick hem på samma gång och man orkade plocka bort saker så det skulle va lättare att fixa dagen efter. Hatar att vakna upp i ett inferno av glas, burkar tallrikar och saker överallt när man har haft partaj.


 


Meee


 


I söndags så vaknade man upp vid 12-snåret och mådde faktiskt helt prima. Älsklingen var väl lite mer illa däran då han hade druckit som en dromedar på festen. Han låg och "dreglade" i soffan lite medan jag gjorde frukost. ;) Vi bestämde oss för att ha lite klassisk parmiddag med Fia och Martin medan vi såg på "Män som hatar kvinnor". Thomas kompis kom även han en stund o gluttade på film med oss. Det blev en mycket god taco-lasagne med sallad till som jag o fia fixade till.


Vi var extremt hotta när vi lagade till lasagnen må jag säga. =D


Kock-FiaKock-Ansi


 


Lasagnen var riktigt god och blev faktiskt fotografiskt vacker =)


 


Tacolasagne


 


Vi åkte senare på kvällen till bion och såg på "Flickan som lekte med elden". Andra delen i Stig Larssons triologi baserad på hans romaner. Den var väl ok att se. Kändes mer som ett komplement av "Män som hatar kvinnor" och som en introduktion av trean "Luftslottet som sprängdes". Men måste säga att man är nyfiken på vad som händer hela tiden. Helt klart sevärd ändå.


 

2 kommentarer:

  1. En sådan kul och vardagligt mysig sida. Sällan hittar man sånt här på AB nuförtiden. Ramlade in här av en slump, alltså - jag slumpläser AB-bloggar nuförtiden. Flyttade till debutsky.wordpress.com för nån vecka sedan.Men som sagt, din sida kändes värdefull att läsa. Det var liksom lagom av allt och fina bilder.Håller med dig om att man gärna festar med likasinnade - vem vill städa upp följande dag, med ÅngestHåkan flåsande i nacken?

    SvaraRadera
  2. Så kul att du tycker om min blogg! =) Alltid kul när utomstående läser och kommenterar...Ja man vill ju faktiskt att det ska vara fräscht att vakna upp efter en fest med tanke på att det finns stora risker att man mår lite dåligt dagen efter. ;)

    SvaraRadera