måndag 9 december 2013

30-årsfirande

Jag fyllde inte år i helgen. Jag fyller den 18:e december. December är en hektisk månad och december-helger går ut på att slå sig fram i affärer efter julklappar, äta groteskt mycket julmat på groteskt dyra julbord och åka på blöta jul-kryssningar. Ja, helt enkelt spendera typ halva sin årsinkomst...nästan. Det betyder att de här helgerna kan vara lite svåra att planera kalas på. Min kära mor och far tyckte att mars var en utmärkt månad att bli gravida på och sket i abort. Det betydde då att jag föddes mitt i stressen, 6 dagar innan julafton. Så...jag tänkte först inte ha något stort 30-årsfirande eftersom jag inte räknade med att folk skulle ha tid och råd att slösa på mig. Men så blev det ändå. Den här helgen som var fick det bli eftersom det är innan både Lucia och Julafton.

Jag måste säga att det blev ett otroligt härligt firande! Min älskade Thomas hade fixat till en underbar middag. Först med  god räkröra och champagne och sen en fin entrecote och amarone-vin. Mums!



Min underbara vän Maria kom till och med ner från Borlänge för att vara med en stund på festen. Mycket uppskattat! Hon hade gjort en fantastisk DVD med ihopklippta grattis-hälsningar från några vänner och från familjen. Där fanns även ett bildspel med Miranda och sen en presentation över alla de roller jag har spelat när vi var små och gjorde hemmagjorda sketcher. Jag har tydligen gjort 40 olika karaktärer! 

Vi hade partyt hemma hos vår snälle vän Dan. Han och min härliga vän Malin hade fixat till hos honom innan det började. Det var så fint med alla ballonger, serpentiner och konfetti! Det kom ett tjugotal personer och förgyllde hela kvällen/natten. Det var så jäkla roligt och det här kommer jag att minnas med stor glädje tack vare alla mina fina vänner och min underbare Thomas. Jag är så rik. Rik på kärlek!


Snäll-Dan

Malin & Maria. Mina lyckopiller!

Min outfit var åt trance-stuket.

Var vore jag om ni inte fanns? 

Min älskling & jag

Jag & brunbrända Fia.


1 kommentar: