lördag 9 januari 2010

Meningen med att bo i Skandinavien

 


Ska det va så här? Ska man verkligen stå ut med det här? Är detta acceptabelt?


Det är typ 16 grader minus ute. Vad man än har på sig så fryser man någontsans på kroppen. Det är till och med kallt inomhus. Vinden är så kall att snoret klibbar ihop näsborrarna. När man står ute i 5 minuter biter det i kinderna. Om man står ute i 10 minuter börjar tårna och ben domna bort fast man har 2-3 lager kläder och 2 lager varma strumpor på sig. Händerna är konstant kalla och näsan nästan lika ofta. Man skulle bara våga gå ut med blött hår. OM man förmodan skulle göra det så kommer troligen håret att brytas av i olika etapper tills man få samma frisyr som en nermejad nyponbuske. Man har tydlig nare runt munnen som fjälllar. Väldigt vackert. Lika sexigt som en clown med herpes. Huden är blek och glåmig med massa små finnar (pga den torra luften) som ligger och hånglor på en i spegeln. Det är ett under att Thomas vill pussa på mig. Men han har väl inget val antar jag. ;)


Vilkas smarta idé var det att invandra från södervärmen till skandinavien istid för några tusen år sen? De som fick den idiotiska idén att göra det förstod nog inte att när de kom upp hit, när det var sommar och fint troligtvis, skulle stöta på världens äckligaste klimat. Iskallt, blåsigt, snöigt, isigt och överjävligt helt enkelt. Undrar om de förstod att man måste vara tvungen att överleva här uppe med stora svårigheter. I alla fall. De korkade neandertalarna beslöt sig för att vara kvar här uppe och ge det en chans. De började flå djur för kläder och tänkte att det var en smart idé. Då kan man nog överleva här lite till. Vi pallar ju inte att utvandra tillbaka till värmen igen. Tar ju flera månvarv att göra det liksom. Sen har ju de som fick slut på djur i de varmare länderna invandrat till våra länder så det blir ju så trångt. Så nu ska vi försöka oss på att leva i detta ogästvänliga land tills vi ruttnar. Eller vänta, vi kan inte ruttna. Vi blir ju välbevarade i denna frysbox till land. Hurra, vi kommer leva för evigt!!!! Eureka! Det kanske därför vi lever så länge här uppe. För att kött blir inte lika fort ruttet i kyla. Got ya...


Men nej. Jag tänker inte erkänna att det är därför man bor här uppe.


Jag säga vi flytta!!!


 


Sverige?


 


 

1 kommentar:

  1. Men alltså, när zombiesarna kommer så är det bra att det är så här mycket minusgrader, eftersom de kommer att bli djupfrysta vintertid och då är det säkert för oss som fortfarande lever att ge oss ut och whacka dem i huvudet!Det är DÄRFÖR det är bra att bo här!

    SvaraRadera