lördag 19 april 2014

Långfredagen

Igår var vi på påskmiddag hos kära svärmor Gunilla och hennes sambo Rille. Även Rilles söner kom förbi med deras flickvänner.

Miranda satt och härjade som vanligt bland Duplo-klossarna. Gunilla har tre stora lådor som hon kan gräva bland.

En av sönerna hade med sig sin dotter Ebba, 10 månader. En supercharmig bebis som inte var blyg alls. Miranda var dock lite blyg emot henne och ville först inte lämna pappas trygga famn medan hon kikade misstänksamt på Ebba. Det släppte som tur var lite senare och de tog kärleksfullt på varandra som bara bebisar kan. *krafs krafs* *smack smack*

Ebba kan redan stå och gå längst möbler. Så duktig!

Rille hade även sin ex-frus hund med sig. Jag tror den heter Lady. En jättevacker Golden Retriver. Hon fick dock stanna ute på baksidan eftersom både jag och Thomas är allergiska. Miranda var väldigt intresserad av vovven och ville gärna titta på henne. Hon är som tur är inte rädd när hundar låter och kommer nära. De är bara fascinerande!

Happy happy joy joy!

Det serverades väldigt god mat! De hade fixat både lamm och lax och sill och allt annat som hör till. Sen även goda ägg med kaviar på! Mums!

Jag hade bakat en stor rabarberpaj á la LCHF dagen till ära. Den blev suverän! Väldigt mättande också vilket är förståeligt med mandelmjöl, hasselnötsmjöl och Fibrex i smuldegen.

Miranda fick jättefina påskpresenter av Gunilla! Tyvärr har jag inte orkat ta kort på dem, men det var kläder, ett infoband som vi skriver namn och telefonnummer på ifall hon skulle komma bort när hon springer iväg senare i livet. Sen fick hon några små askar med torkad frukt. Mycket bra presenter istället för massa godis!

Jag hade komponerat ihop ett påskägg med saker hon gillar. Majskrokar, en Magic Towel som vecklar ut sig i vatten, en klämpåse med mellanmål samt en smart uppfinning till klämpåsen. Det är en ihålig sked man skruvar på klämpåsen och sen klämmer man ut mellanmålet direkt på skeden. Skedarna kommer i 3-pack och funkar till alla klämpåsar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar