söndag 6 april 2014

Dubbel-kalas

Igår firade vi Thomas lillasyster Jehnny och lillebror Johnny som fyller år tätt inpå varandra. De är världens finaste svägerska och svåger! Så snälla och härliga personer. För att inte tala om talangfulla i det mesta de sätter sig in i. Jehnny pluggar på Idrottshögskolan och Johnny har tidigare pluggat på Handelshögskolan och har nu fått jobb på Facebook på Irland. Två stjärnor helt enkelt!


Thomas gullige farbror Rolle filmade som vanligt varje rörelse på kalaset. Det är otroligt vad den mannen har på film. ALLT som händer runtomkring honom!


Härliga svärmor Gunilla och hennes rolige sambo Rille hade fixat grillspett med tillbehör. Otroligt gott! Själv hade jag bakat en kladdkaka med smak av apelsin på begäran av Jehnny. Den var grymt god! Den smakade som romerska bågar.



Miranda fick smak på färska körsbärstomater och glufsade glatt i sig dem en efter en. En och annan fetaostbit slank ner också. Hon åt även grillad baconinlindad korv till Thomas stora glädje. Man ser riktigt hur hon stoppar hela munnen full av god mat precis som ett riktigt litet gödsvin. Är så glad att hon får äta nästan allt nu när hon har fyllt 1 år! 


Miranda var ett solsken, precis som vädret, under besöket. Hon var till och med så smidig att hon somnade sött vid 18:00 så vi andra kunde kalasa vidare ett par timmar till. Sen sov hon resten av natten när vi kom hem utan att vakna. Score!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar