söndag 21 april 2013

Sol och hud

Eftersom våren har kommit till Stockholm och solen lös och värmde idag så var det läge att supa in den. Eftersom svenskar tror att solen aldrig kommer att lysa mer än den dagen den gör det, så kastar vi oss ut och sträcker hungrigt upp ansiktet för att lapa i oss så mycket sol som möjligt. Sen har vi en benägenhet att ha på oss fel tjocklek på kläderna och antingen fryser eller svettas okontrollerat. Det är på grund av att vi aldrig vet hur vädret är i den här isbiten till land med schizo-väder året runt. Ja eller rättare sagt, vi vet att på vintern är det jävligt kallt och mörkt och att vi fryser oavsett vad vi klär på oss. Det är de övriga årstiderna jag snackar om.

Hur som helst. Det jag ville komma fram till var att jag, Thomas, Miranda plus två manliga vänner gick ut och luftade oss i solen ett par timmar runt orten. Miranda höll sig i schack i 1,5 timme, sen blev hon hungrig. Det fick bli en snabb matning i det blåsiga solskenet vid vattnet. Sen drog vi hem svettiga och nöjda med gott samvete att vi har betat av solen idag som alla andra.

Väl hemma fick Miranda sitt allra första bad. Hon verkade rätt nöjd i det varma vattnet med baby olja. Hon var nöjd i 5 minuter och sen började hon vrida på sig. Men vad kan man förvänta sig av bebisens första bad? Hon blev i alla fall ren och mjuk...mjukare. Hon är redan ultra-mjuk. Ja hon är en snart 1-månads bebis. Hon har den där huden som tanter suktar efter att ha i ansiktet. Tanter som kletar ner sig i anti-rynk krämer och hoppas på att bli mjuka som bebisar. En hud som jag kan klappa och pussa på i timmar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar