söndag 11 september 2011

Detox dag 7

Jag kom på att jag glömde skriva om detox dag 4 tidigare i veckan. Men det var säkert inget speciellt som hände då. Det var torsdag. Vad mer liksom? Jag kommer inte ens ihåg vad jag käkade.

Hur som helst, idag är det söndag. Eller syndiga söndag rättare sagt. Jag har ju helt fallit ifrån min detox-diet idag. Jag har käkat 3 bitar av Thomas utsökta äppelpaj med hav av vaniljsås. Plus att jag käkat kött och fet sås till middag. Good work..NOT! Nu sitter jag här och känner mig asmätt och uppsvälld. Gör ett patetiskt försök att dricka ingefärste för att få igång matsmältningen. Om min mage hade haft ögon och mun nu så skulle den titta upp på mig med missnöjd blick och mungiporna nere vid knäna. Jajaja... Jag har ingen karaktär för att späka mig en längre tid. Det blir alltid jobbigt tillslut. Men imorgon börjar jag igen. Då får jag rycka upp mig och börja om. Men nu måste jag tyvärr börja smått med kolhydraterna inför Thailandsresan. Jag kommer antagligen att bli ett litet vattenfyllt fetto med gaser i några dagar. Härligt! Jag har ju redan överdrivit idag.

Ska börja träna lite smått också. Måste göra det så inte mina stackars muskler förtvinar. Tack och lov så har ryggvärken försvunnit när jag tog Panodil ett par dagar. Det kändes nästan som att vara gravid utan mage. Eller jag tror i alla fall att det känns så när man kånkar omkring på gravidmage. Gravida brukar ju tar sig för korsryggen och gny. Ja, den dagen kommer väl också så småningom.


Här är alltså dagens matschema. Ta inte efter denna efterrätt och middag om ni detoxar! :


Frukost: Stort glas varmt citronvatten + laktosfri yoghurt med linfrökross och kanel

Lunch: Ugnsstekt kryddig kycklingklubba, buffelmozzarella och gurkstavar


Efterrätt: 2 bitar äppelpaj med vaniljsås

Middag: Stekt angus-hamburgare med bea och paprika

Efterrätt: 1 bit äppelpaj med vaniljsås



Nä nu får det vara nog med detta. Jag ska nu gå in i dushen och skrubba min sockermisshandlade kropp och försöka tämja mitt vilda trasselsudd till hår.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar