torsdag 18 februari 2010

Vardagskärlek is in the air

 


En dag satt jag och en kollega i receptionen och snicksnackade. Plötsligt kom det ett internpaket där våra namn stod. Vi öppnade och där låg det en chokladask med belgiska chokladpraliner. Närmare bestämt sånna dära jättegoda sea fruits. =) Det var en snäll chef på samma företag fast i Malmö som hade skickat upp en sån till oss. Dock smått försenat för vi skulle ha fått den som julklapp men han hade inte fått tummen ur att skicka den förräns nu. Så vi blev jättelyckliga och delade systerligt på varsitt lager att ta med hem.


Belgiska chokladsjöfrukter


 


Sen i början av veckan fick vi ett jättesött blomsterarrangemang i receptionen baserat på att det var alla hjärtans dag förra veckan.


Kärleksblomster Kärleksblomster


 


Annars har det inte hänt så mycket under veckan. Har tränat ett par gånger. En gång med älsklingen och två vänner. Det är ju så kul att flera av mina vänner och bekanta tränar på samma ställe. :) Man träffar alltid på nån man kan prata med. Sen har jag och Fia shoppat lite kläder till henne som hon ska ha på sin fantastiskt avundsvärda Thailandsresa som går av stapeln snart. Tre veckor ska man vara utan sin "fru". Hur ska detta gå nu då? =( Tur att man har en manlig kärlek också. ;) Imorgon är det den åtrådda arbetsveckans sista dag. FREDAG! Då blir det utgång med några vänner på Garbos. Ska bli kul att få komma ut lite och se lite nya människor. Man har ju blivit så bekväm och vuxen. Vill inte slösa pengar på sprit på krogen när det är billigare med hemmafester. Sen är det ju hur jobbigt som helst att ta sig hem när man inte har tunnelbana raka vägen hem. Tur att jag har en sån fantastiskt snäll pojkvän som är redo att agera chufför när vi flickor ska hem sen. Många guldpussar på honom!! =D


Mer info om helgen kommer säkerligen på sen måndagskväll som vanligt. =)


Gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar