måndag 20 februari 2012

Big Brothers lillasyster Hanna Widerstedt

Jag uppmärksammade Hanna Widerstedt för några veckor sen i samband med hennes radikala uttalanden i sina bloggvideos på YouTube. Jag tyckte hon var helfestlig med sina korkade åsikter om killar, sex, oförskämt dyra väskor, fattiga människor, utseendeidéal och sina haters. Ett klassiskt uppmärksamhets-luder helt enkelt. Även om jag själv inte skulle understå mig att gå i närheten eller tilltala en sådan person så kittlar hon ändå mitt intresse på ett twistat plan. Det är av en ren självplågande fascination som jag följer hennes vinnande och vulgära koncept.

Det tragiska är dock att andra bloggare tar henne på allvar och videobloggar "till henne" för att få henne att fatta att ingen gillar det hon säger. De har ju rätt med sina protester. Men hallå! Klart folk gillar det hon säger. Eller gillar och gillar. Vi som läser/tittar på  hennes blogg gör det för att hon är så överdriven och sanslöst ovettig så det inte är sant. Folk gillar att bli chockade. Ungefär som att se på skräckfilm. Man blir liksom tagen av att det kan vara så onaturligt och ovanligt. Man vill ha något som väcker en ur vardagen och ger en små kickar. Det är väl klart att man vill slänga ett öga då och då på denna lilla ouppfostrade, bortskämda och självupptagna flicka (säkerligen med någon diagnos) för att hon går emot det som folk anser är normalt beteende. Det är ju inte som att jag beundrar hennes sätt och jag kan inte tänka mig att ta efter hennes bedrägliga och vulgära beteende. Men det gör mig nyfiken på vad för nya grodor som hoppar ur hennes sneda mun nästa gång. Hanna har vunnit publicitet för att hon vet hur hon ska få det. Hon är publicitetssmart.



Nu har hon dessutom blivit antagen till Big Brother som är media-horornas ultimata ego-tempel. Där kan de bräka, svassa runt och para sig hej vilt OCH det filmas ut i teverutorna OCH TV4 Play. Plus att vissa betalar en prenumeration på en hel kanal tillägnat dessa look-at-me-kåta tomtar. Det måste vara den ultimata bekräftelsen för lilla Hanna.

Grattis, Hanna! Du har lyckats komma till den övre rangen av påfåglar på rekordkort tid. Och jag är smått sugen på att titta på eländet bara för din skull tills du sparkas ut med din sönderblonderade fägring, lite högre uppgraderad på C-kändishimlen. För sen är inte BB något jag vill skada ögonen med. Grattis!






 



1 kommentar:

  1. Malin - Din syster :321 februari 2012 kl. 01:42

    HAHAH omg hon är ju ett jävla skämt. Känns nästan som hon antagligen är extremt intelligent och driver med en massa människor med hennes hor-tänk bara för att få fame :P
    Ingen "dum" person skulle kunna göra detta, känns som om hon är helt normal i skallen och skrattar bakom skärmen när alla ger henne hat.

    I dunno lol. Hon får mig att skratta ihjäl mig dock!

    SvaraRadera