lördag 30 oktober 2010

After work - Molly - Cosmonova

 


Igår, fredag, efter jobbet åkte jag och en kollega till Dubliner och käkade och ölade med lite andra kollegor. Dock var det bara trista personer först som vi satt med. Vi två satt och kände oss som outsiders. Vi var hela tiden på vippen att dra bara för att det var så tråkigt innan de roliga människorna kom. Men vi bestämde oss för att stanna en stund till innan vi drog alltför tidigt för att det skulle vara acceptabelt. Men vi var så sugna på att lägga oss hemma i myskläderna hos våra killar att vi bara inte kunde vara kvar. Man kände sig verkligen som en torr kärring men det var så skönt att bara få gå. Hur som helst... Var så chokladsugen och när man ändå var vid Hötorget så gick man in på Gottgottcenter och köpte sig en liten påse med blandad lyxchoklad som man smaskade på t-banefärden. Det slår aldrig fel. Man är alltid sugen på choklad när man är lite på lyset. Jag hade blivit lite kalas på de två ölen man hade dragit i sig. Ja det räckte med två öl med tanke på att mörkt öl är väldigt mastigt. Dricker helst bara mörkt öl pga att det är mer fyllig smak i. Tycker mycket om Guinness och Staropramen Dark som är två mustiga öler.


Guinness


 


Vi svängde förbi våra närmsta vänner idag. Fia och Martin har fått ett litet tillskott till sitt hem. En liten Powder Puff-valp som heter Molly. Så fruktansvärt söt! Den var som ett levande mjukdjur med sin fluffiga päls och litenhet. Snacka om kärlek vid första ögonkastet. Den ska vara så gott som allergifri. Ja inte kände man av den nåt speciellt heller. Tur det eftersom både jag och min älskling är allergiska.


Molly o Jag


 


Det blev Cosmonova-besök efter det. Vi såg på föreställingen Sea Monsters 3D: Ett förhistoriskt äventyr. Det var väldigt bra gjort just i det stora formatet. Bättre än vanlig 3D-bio. Värt 90 spänn helt klart. Utanför i montrarna finns lite förhistoriska saker som besökarna kan beskåda. Jag var bara tvungen att fotografera ett jättestort frö som såg precis ut som en rumpa. Ja man är inte mer än 5 år i skallen ibland.


Jättefrö


 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar