fredag 16 november 2012

Fredagen har lidit mot sitt slut. Nu frekväll!


Äntligen säger jag bara! Jag har suttit på jobbet och fantiserat om sängen nästan hela dagen. Det var mycket svårt att rulla ur sängen i morse när man låg där i perfekt liggposition med massa mjuka kuddar och täcket i mörkret. Fan för väckarklockor och tidig jobbstart!


Jag har dessutom skaffat superbra öronproppar från Happy Ears som dämpar alla höga ljud som t.ex grannar, elementbrus och snarkande sambo, vilket gör att man sover hela natten. Jag köpte dem på Designtorget Kungsgatan för 50 spänn. Jag får inte skavsår av dem heller som med vanliga öronproppar.


För övrigt så har det varit en rätt okej dag. Jag bad till högre makter att dagen skulle gå fort så jag kunde krypa ner i myskläderna och kela med sängen snabbare. Det gick ganska bra förutom sista 3 timmarna. Då stannade tiden och jag satt mest och svettades av alla hormoner och hängde med huvudet som en annan Sankt Bernhard.

Jag brukar inte vara sån att jag blir sugen på saker när jag är hungrig utan brukar mest bara vilja få i mig nåt som mättar. Nu när jag har ett växande foster att tänka på så kan jag inte riktigt bara dricka en matersättnings-shake och sen att det är bra så. Hon måste har massa näring och grejer för att må bra och utvecklas ordentligt. Så jag slängde ihop en nyttig fruktsallad av persimon, banan och granatäpple till middag och hoppas att hon nöjer sig med det för nuet. Mätt blev jag i alla fall. Men jädrar vad det tog tid att pilla ur alla granatäppelkärnor! Säkert en kvart stod jag där och pillade. Ett helvete var det. Ett helvete säger jag! Men vad gott det blev. Värt besväret helt klart.

1 kommentar:

  1. De där öronpropparna är verkligen kanon. Han själv likadana. Hur bra som helst. Sover med dem varje natt. Gör inte det minsta ont som vanliga skumproppar kan göra. De dämpar dessutom rätt bra. Tillräckligt för att jag ska kunna sova helt ostört. Propparna är även kanon när man är på krogen, konserter, bio, spinning mm. Syns knappt att man har dem på sig och de dämpar rakt så man hör lika bra som utan propparna. Så skönt att slippa få tinnitus eller ont i öronen. Jag är rätt ljudkänslig så jag har alltid öronproppar på ställen med hög volym.

    SvaraRadera