söndag 1 maj 2016

1 maj bestyr


Den var en så skön vårdag ute igår! Solen lös och det var relativt varmt ute även när det blev moln ibland. Jag fixade lite hemma och lekte en stund med min lilla älskling innan den stora vaknade. Jag och Miranda gick ut och hängde på gården med en vän/granne och barnen. Miranda myste i solen och grävde i sanden en stund och gungade och åkte rutchkana. Ibland kom hon och beklagade sig över att nån mikroskopisk myra sprang i vägen för hennes lek. Hon har nån period nu när hon är rädd för småkryp. Vågar inte gå i stentrapporna eftersom myrorna bor där och det kryllar av dem. Hon börjar nästan gråta om hon ser en spindel. Själv har jag aldrig varit rädd för småkryp. Äsch, det är väl bara att plocka upp i nyporna och kasta iväg / lägga på annan plats om de är i vägen.

Efter ett tag kom Thomas ut och vi grillade korv till lunch. Sen promenerade han iväg och hämtade hem bilen. Han hade lämnat den utanför festplatsen igår. Jag lade lilla fröet för att vila och testade att ångtvätta vår ena barnvagn. (Har lånat ångtvätt av en vän.) Det gick rätt hyvens, må jag säga! Kul att endast varm vattenånga funkar. Det mesta av den ingrodda skiten gick bort faktiskt.


När lillan hade sovit klart tog vi en tur till Coop och handlade lite. Där stötte jag på fina vännerna Anna och Helena. Mina gamla gymnasiepolare! Ja alltså, Helena brukar jag ju umgås, men Anna har jag inte träffat sen våra gryn var små bebisar. Det var riktigt kul att vi sågs alla tre helt plötsligt! Tänk, vi partyprinsessor är rediga morsor nu. Tiden går...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar