Här kommer receptet kopierat från hennes sida.
5 ägg
100 gram smält smör
2 dl grädde
1,5 dl mandelmjöl
3 finrivna bittermandlar (4 droppar bittermandelolja)
100 gram smält smör
2 dl grädde
1,5 dl mandelmjöl
3 finrivna bittermandlar (4 droppar bittermandelolja)
Gör så här:
Vispa äggen (ev sötning), blanda i mandlarna och vispa kraftigt att det inga klumpar finns. Blanda sedan i smöret och grädden. Häll upp i en liten ugnsfast form 15×25 och grädda i 175 grader i ca 20 minuter, eller tills den stannat.
Vispa äggen (ev sötning), blanda i mandlarna och vispa kraftigt att det inga klumpar finns. Blanda sedan i smöret och grädden. Häll upp i en liten ugnsfast form 15×25 och grädda i 175 grader i ca 20 minuter, eller tills den stannat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar